Niciodată n-a fost mai simplu să ai proprietatea ta pe malul mării!
Pentru totdeauna.

Alatură-te celor peste 500 de
proprietari deja existenți:

Achiziționează un condo în regim de proprietate periodică


Oferă familiei tale casa de vacanță, la malul mării, o săptămână pe an, printr-un concept unic în țara noastră, proprietatea periodică. Plătești o singură dată și devii, pe viață, proprietarul unui apartament în primul Resort de acest tip de la Marea Neagră!

Blaxy Resort în presă


Blaxy Premium Resort la ProTV

Blaxy Premium Resort la The Money Channel

Blaxy Premium Resort la Mediafax.ro

Blaxy Premium Resort la Digi24

Blaxy Premium Resort la KanalD

Blaxy Premium Resort la Razvan Pascu

Resort-ul mini-stațiune

Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 7 clădiri cu 900 de apartamente de tip condo și un hotel cu până la 400 de camere de 5 stele. 540 de apartamente, piscine, amenajări peisagistice, baruri, parcarea și plaja privată au fost finalizate și date în folosință în iulie 2015. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort

"Preţul de lansare al unei astfel de proprietăţi variază între 3.750 şi 4.250 de euro, pentru condourile cu vedere la mare şi piscină. Cu aceşti bani se poate achiziţiona, pentru totdeauna, şi poate fi lăsată moştenire, o săptămână din sezonul de vară într-un astfel de apartament."

Blaxy Premium Resort la Ziarul Financiar

Poți alege între două tipuri de camere


CONDO


Este camera care acomodeaza 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti. Fiecare camera are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protectia celor mici. CONDO este complet mobilat.

DOUBLE CONDO


Este un apartament compus din living si dormitor (2 bai). Acomodeaza 4 adulti + 2 copii sau 5 adulti. Fiecare incapere are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protectia celor mici. DOUBLE CONDO este complet mobilat.

7 motive ca să devii proprietar

Masterplan Blaxy Premium Resort
  • Plătești 5-7 vacanțe în avans și devii proprietar pe viață. Atât costă o "proprietate periodică" la Blaxy.
  • Poți face ce dorești cu proprietatea ta: o poți inchiria, vinde sau lăsa moștenire.
  • Beneficiezi de facilități de 5 stele: 8 piscine, 3 restaurante (internațional, oriental, pescăresc), nigh-club, cluburi pentru copii, amfiteatru, PET hotel, SPA, Business Center, 23.000 mp de parcare.
  • Ai acces gratuit la 10.000 mp de plajă privată (blue flag). De asemenea, te bucuri de un crang răcoros chiar aici, lângă proprietatea ta.
  • Nu ai grija întreținerii proprietății cănd nu ești acolo. Ne ocupăm noi de asta pentru tine!
  • Copii tăi au acces la Blaxy Kids Club, clubul dedicat lor cu baby-sitting și alte servicii specializate.
  • La Blaxy daca vrei sa dormi noaptea, nu esti deranjat de muzica din night-club care este antifonat suplimentar.

Schimb de vacanțe cu proprietari din întreaga lume

Când îți dorești să schimbi peisajul, Hawaii, Tenerife, Singapore, Brazilia, SUA, Grecia, Spania sau Turcia sunt doar câteva dintre destinațiile unde îți poți petrece vacanța.
Dacă devii membru Blaxy, vei putea face schimb de destinații de vacanță cu alți proprietari de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică din întreaga lume.

Ce spun proprietarii care și-au petrecut deja vacanța 2015 la Blaxy Resort

Testimonial - Tripadvisor

Testimonial - Tripadvisor
Testimonial - Booking
Testimonial - Booking
Testimonial - Facebook
Testimonial - Facebook

Întrebări frecvente

Ce înseamnă proprietatea periodică

Proprietate periodică înseamnă că veţi ocupa cu drepturi depline un Condo în Blaxy Resort, în fiecare an, în săptămâna de vacanţă, pentru totdeauna. Proprietatea periodică este similară proprietăţii fracţionate, o practică internaţională devenită deja rutină în Europa, Statele Unite şi în alte parţi ale lumii. Ea constă în împărţirea proprietăţii (de obicei, o casă de vacanţă de lux) către mai mulţi proprietari, această partajare aducând proprietarilor cel puţin două avantaje importante: reducerea costurilor de cumpărare şi de întreţinere a casei de vacantă şi folosirea la maximum a potenţialului proprietăţii. Este puţin probabil ca o familie sau o persoană să folosească propria casă de vacanţă mai mult de o lună pe an, deoarece nu beneficiază de suficient timp liber.

Care este diferenţa dintre proprietatea periodică oferită de Blaxy şi "timeshare"?

Proprietatea periodică este o formă de proprietate şi se referă la locuinţa de vacanţă (Condo sau Double Condo) din Blaxy Resort. Sistemul timeshare nu include proprietatea asupra casei de vacanţă, ci doar posibilitatea de a o folosi pe o perioadă determinată (de exemplu, 10 ani). Proprietatea periodică se desfăsoară pe o perioadă nedeterminată şi vă oferă toate drepturile pe care le aveţi în cazul proprietăţii tradiţionale: casa de vacanţă poate fi vândută, închiriată sau lăsată moştenire. Pachetele de vacanţe Blaxy se obţin doar prin transferul de proprietate periodică de la dezvoltatorul Blaxy către tine, viitorul proprietar, prin acte notariale de vânzare-cumpărare, la primirea proprietaţii finisate, mobilate şi utilate. Veţi fi proprietarul periodic al unui apartament de vacanţă, calitate recunoscută de legislaţia românească in vigoare (Codul Civil, art. 687).

Profită de oferta Blaxy și devino proprietar!